top of page

Per què escollir DIVA media? 

multilinual solutions
CONTACTE PERSONAL

DIVA s'enorgulleix d'oferir un servei personalitzat i proper. Sempre responem qualsevol consulta, per més petita que sigui, i analitzem ràpidament qualsevol comentari que ens feu de la nostra feina. Ens preocupem per buscar clients a llarg termini i, per aquest motiu, creiem fermament en la importància de mantenir una relació propera amb els nostres col·laboradors i clients.

DIVAmedia DIVA media
SERVEI A MIDA

Ens fixem en els detalls i donem servei a les necessitats específiques, de vegades úniques, de cadascun dels nostres clients, treballant junts per adaptar i optimitzar els nostres serveis, tant com calgui.

 

DIVAmedia translations

RESULTATS DINÀMICS

Els nostres clients tornen una i una altra vegada perquè saben que ens fixem en les seves necessitats (i ens en recordem!) i oferim un contingut d'una qualitat extraordinària, ràpidament. El contacte directe amb uns gestors de projectes i uns traductors habituals especialitzats garanteixen un procés simplificat i uns resultats dinàmics.

DIVAmedia DIVA media translations
PREUS COMPETITIUS

El fet de ser un equip petit permet que la comunicació sigui més clara i que hi hagin menys despeses generals. Compartim aquests estalvis amb tu, el nostre client. Posat' en contacte amb nosaltres i et donarem un pressupost.

bottom of page